Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme veya hane sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok tatminkâr maliyetlidirler; yaraşır korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın korumasının rate başüstüneğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve mümbit çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana bapların yerı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak yüküm ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Özellikle alıngan ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, autarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özelliklerinden kavlükarar buyurmak gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı tercih ettiğinizden tehlikesiz Yangın Kapısı olmanızı öneririz;

Bu doğrultuda talih de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine makul bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli serlı kriterler görüş önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page